We houden het Bevrijdingsdagsfeertje nog even vast op de Sunday Market op 7 mei in het Westerpark!

Er is altijd genoeg te zien en te beleven bij de Sunday Market. Heerlijk struinen langs de vele kramen met mooie, aparte, zelf gemaakte, grappige of lekkere producten! 

Voor de kids is de ouderwetse zweefmolen er weer en natuurlijk kunnen ze zich laten schminken bij Smoeliez of meedoen aan een workshop. 

Kom salsa dansen bij de Mojiitoman of genieten van de muziekoptredens op het podium van Music at the Westerpark

Verder proeverijen, demonstraties, heel veel lekker eten en drinken & ouderwetse gezelligheid!

Optredens:

Music at the Westerpark 
13.00: Pink Cows & The Nozies
14.15 Mik & De Meisjes
15.15 Joekskapel
16.30 Oktopedians

Het Markttheater
Het Markttheater is ook weer terug op de markt. Bewapend met verhalen en muziek luiden leden van het Markttheater ensemble het nieuwe seizoen in. Wanneer de voorstellingen nog in de maak zijn, betreedt Het Markttheater de markt met De Standplaats. Tussen de kramen op een houten vlonder tonen diverse leden van het ensemble hun verhalen en blik op de samenleving. Ditmaal een samenkomst van Caribische klanken, sprookjes, monologen en persoonlijke verhalen.
Tijden: 13.00, 14.30, 16.00. Leeftijd | 8+

Straattheater STILTLIFE
Spraakmakend straattheater STILTLIFE is er met een fabelachtige, verrassende, zinderende voorstelling! Durf jij het labyrint te betreden waar een oeroud mythisch fabelwezen huist? Welke keuze maak jij in het midden van het labyrint…? “Kan ik.. Wil ik.. Mag ik..” Ga mee op innerlijk avontuur, en vervolg je weg als een veranderd mens..!
Voor de hele familie met kinderen vanaf 3 jaar.

Klaske van der Wal
Muzikante en singer-songwriter Klaske van der Wal heeft een intrinsiek verlangen om verhalen te vertellen met haar melodieuze pianomuziek. Op de Sunday Market laat zij haar nieuwe album horen. Komt dat horen en zien! 

Zondag 7 mei, 12 - 18 uur, Gratis entree.

Westerpark, Amsterdam. 

Contact en Route

Adres: Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Route