Indian Summer op de  Sunday Market bij de Westergas! Het zou eerst een weekje later plaatsvinden, maar gelukkig toch op onze 'vaste' dag!

Er is altijd genoeg te zien en te beleven bij de Sunday Market. Heerlijk struinen langs de vele kramen met mooie, aparte, zelf gemaakte, grappige of lekkere producten! Geniet verder van de muziek, de optredens en van een hapje en een drankje bij een van de foodstands of foodtrucks! We zien je op de Westergas :)

Ook al zijn er heel wat versoepelingen aangekondigd, toch mag de Sunday Market bij de Westergas van 3 oktober wederom plaatsvinden als 'doorstroomevent'. Dit betekent dat er niet hoeft te worden getest voor toegang, maar dat evenementachtige dingen helaas minder mogen. Ook gelden er nog steeds Coronabeperkingen; de opstelling en het aanbod is aangepast en de toegang zal gereguleerd worden. Verder wordt iedereen verzocht zich aan de RIVM richtlijnen te houden, maar wij vinden niet dat dit de pret mag drukken en zijn blij dat we elkaar weer live mogen zien!

Kom weer shoppen voor art, fashion & design, geniet van de speciale (Coronaproof) audio-tour van het Markttheater en een hapje, drankje en de ouderwetse gezelligheid.

Contact en Route

Adres: Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Route