De Westergas - voormalig cultuurpark Westergasfabriek - is al sinds 2008 de 'home' of Sunday Market. Door de combinatie van de historische fabrieksgebouwen en het groen van het Westerpark is het perfecte decor voor de Sunday Market. Op deze plek kunnen wij de ontmoetingsplaats zijn die we willen zijn. 

Elke eerste zondag van de maand bouwen we er ons feestje. Kom er genieten van al het moois dat de ontwerpers en creatievelingen je aanbieden, genieten van de live muziek op het open podium, laat je prikkelen door de bijzondere toneelstukken van het markttheater en geniet van een hapje en drankje op een van de vele gezellige terrasjes. 

Wanneer:
Elke eerste zondag van de maand. Het kan wel eens anders zijn vanwege virussen of andere events, dus houd de site in de gaten. 
12.00 - 18.00 uur - Gratis entree!

Adres:
Pazzanistraat 33
1014 DB Amsterdam

Bereikbaarheid:
We raden aan met OV, fiets of andere groene wijzen van transport te komen.
Openbaar Vervoer:
Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. In de nacht rijdt bus 283 van en naar Centraal Station vanaf halte Van Limburg Stirumstraat. Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 5 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.
Auto:
Vanaf de Ring A10: pak de afslag S103/S104 (Haarlem) en rij richting Centrum via de Haarlemmerweg. Aan je linkerhand vind je Westergas. 
Vanaf Schiphol: pak de A4 richting Amsterdam (ring A10) en neem afslag S103 via de Haarlemmerweg richting centrum. Aan je linkerhand vind je Westergas.

Parkeren:
Op het terrein mag niet worden geparkeerd. Je kunt terecht bij Q-Park Westerpark aan de Van Bleiswijkstraat en bij parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein. Q-park bevindt zich op loopafstand van Westergas en is 24 uur per dag geopend. Ook parkeer je voordelig bij parkeergarage Willemspoort.

WIFI
Bezoekers van Westergas maken gratis gebruik van wifi in alle gebouwen en het grootste deel van het omliggende park.